💢 Привіт!
⏰ Приєднуйся до Urban Studies – дизайну освіти майбутнього!
♨️ Ти знаєш, що:
✅ у 1990 році лише 10% населення Землі жило в містах; у 2006-му – вже 50%; а сьогодні близько 63% населення на планеті Земля живуть в містах?
✅ через 30 років 85% людей будуть жити в містах; світ буде складатися з 200 країн і 600 – 650 міст; маленькі країни перетворяться в міста, вони будуть представляти один муніципалітет?
✅ у містах буде створюватися 95% вартості?
✅ нові технологічні компанії уже сьогодні не працюють в країнах – вони працюють в містах, відкриваючи представництва в Києві, Відні, Стокгольмі… І що цікаво, їх не цікавить, що відбувається в Австрії або в Швеції в цілому?

Урбаністика / Urban Studies базова спеціальність 281 – Публічне управління та адміністрування (міждисциплінарна освітня програма, яка поєднуватиме такі спеціальності: 281 – публічне управління та адміністрування; 072 – фінанси, банківська справа та страхування; 073 – менеджмент; 075 – маркетинг).

❗Отож, 💯 “… якщо Ти хочеш проводити аналіз ринку,
то навчися проводити аналіз міст”, – рекомендує Кьелл Нордстрем – шведський економіст і футуролог.
🎯 Навчально-науковий інститут креативних студій Західноукраїнського національного університету запрошує мотивовану молодь на навчання за новою міждисциплінарною освітньою програмою “Урбаністика” (Urban Studies) – освітній ступінь – магістр.
 
♨️ Разом розберемось у новітніх трендах глобального розвитку міст, досліджуючи їх економіку, менеджмент, сучасні маркетингові стратегії та публічну політику!
♨️ Разом із експертами ми проаналізуємо:
чим живе і як працює сучасне місто?
які індустрії формують його економіку?
як вибудувати баланс інтересів підприємців, інвесторів, громади, влади та мешканців?
💢 Ти дізнаєшся, що таке міста-платформи, які фактори визначають Smart City, де і чому виникають урбан-кластери, хаби, бізнес-інкубатори міста, які креативні проєкти реалізуються у їхніх промзонах і ще багато чого іншого.
💢 Urban Studies – це:
➡️ 45% унікального міждисциплінарного професійного контенту;
➡️ 25% – Твій особистий вибір, що визначить індивідуальну траєкторію розвитку;
➡️ 30% – Urban Lab – унікальна практика в кращих традиціях неформальної освіти!
 
Урбаністика
Догори