💢 Привіт!

⏰ Якщо у Тебе є задатки лідера і Ти мрієш досягти успіху, але при цьому Тобі знайоме відчуття розгубленості або невпевненості, коли мова йде про кар’єру і професійний розвиток, тоді Тобі до нас!

Навчально-науковий інститут креативних студій ЗУНУ пропонує нову міждисциплінарну освітню програму «Політика, Лідерство, Психологія, Економіка». Тут Ти матимеш можливість дізнатися усе про політику та економіку через призму психології та лідерства.

Студії економіки, політики, психології, лідерства / PLPE Studies (Politics, Leadership, Psychology, Economy)базова спеціальність 051 – економіка (міждисциплінарна освітня програма, яка поєднуватиме такі спеціальності: 051 – економіка; 052 – політологія; 053 – психологія – вибір профілю після першого року навчання).

💯 Ось декілька аргументів чому Тобі варто обрати PLPE-Studies?
♨️ Ціль програми
У фокусі програми – розвиток особистості, а не вузькопрофільна підготовка студента до конкретної професійної діяльності. Іншими словами її ціль – виховання громадянина, здатного стати активним учасником демократичного суспільства, готового до діяльності в динамічному політичному та економічному середовищі.
♨️ Унікальний дизайн освітньої програми
Програма поєднує три спеціальності – «Економіка», «Політика», «Психологія», що дозволить Тобі будувати власні міждисциплінарні траєкторії навчання, а також розвинути практичні навички й отримати необхідний досвід для професійної діяльності. При цьому плани і моделі навчання спрямовані на досягнення результатів навчання унікальними способами.
♨️ Міждисциплінарне мислення
Міждисциплінарне мислення дозволить Тобі адаптуватися до динамічних соціально-економічних умов і допоможе розвиватися, вчитися і бути готовим до змін упродовж багатьох років після закінчення навчання.
♨️ Індивідуальна траєкторія навчання
За бажанням Ти зможеш змінити обрану (основну) спеціальність після першого року навчання, обравши одну із суміжних спеціальностей. Ти сформуєш власну освітню траєкторію, користуючись можливостями міждисциплінарного підходу до навчання. Ти зможеш обрати дисципліни за власним вподобанням в обсязі до 25% навчального плану.
♨️ Тьюторство та менторство
Ти матимеш унікальну можливість під час навчання попрацювати з тьютором, який допоможе Тобі зорієнтуватися в університетському житті, ефективно використати можливості та ресурси Університету, уникнути кризових явищ, прокачати свої сильні та слабкі сторони і дізнатись про можливості свого подальшого професійного розвитку.
♨️ Особливий акцент
Освітня програма сфокусована на загальних знаннях і вміннях, розвитку критичного і творчого мислення, навичках проєктної діяльності та розв’язування проблем.
Ти станеш частиною професійної спільноти, познайомишся з багатьма експертами з різних сфер діяльності.
Це Твій шанс тимчасово забути про формальні кордони і пропрацювати свої цілі та навички з людьми з найрізноманітнішим бекграундом.
Політика, Лідерство, Психологія, Економіка
Догори